Digital Display - Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 12-10-2018, 12:33 PM Thread Starter
Learners License
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Digital Display

I have a 2005 Mazda 6 S Sedan with Bose audio system. My display unit that shows the temp/radio stations/airflow images is not working. Is there anyway to find out if it is a 10 or 16 pin unit without pulling it out? The unit is a 3 button unit with the non-active 4th button spot.
kruzntaco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 12-10-2018, 10:34 PM
Learners License
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
I guess itís your fuse, check the fuse under your dashboard area at the drivers side. Thereís a fuse thatís burnt just check for the exact and change. I had similar problem last week but itís all fine now


Sent from my iPhone using Tapatalk
blackrazor is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 12-11-2018, 03:26 PM Thread Starter
Learners License
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Thanks, I've tried that and the fuse is fine. I am pretty sure the unit is bad. I'm just trying to figure out how to order the correct replacement. From what I can tell, it could be 1 of 3 different models. Mazda dealership couldn't tell me without tearing it out either.

Worst case, I'll just pull it out eventually. I'm just trying to avoid messing with the console more than once.
kruzntaco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 12-11-2018, 03:28 PM
Learners License
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Okay you should also... Iím dealing with acceleration issue myself


Sent from my iPhone using Tapatalk
blackrazor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome