LED CLOCK DISPLAY Messed Up - Page 2 - Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 23 (permalink) Old 07-16-2007, 06:24 PM
Mazda Guru
 
Join Date: Jul 2005
Location: Hanover, PA
Posts: 2,296
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to Justins6s
Funny you mention this....mine just started acting up the other day. When I first turn the car on the "Bose Sound" logo comes up and part of the "S" in sound does not light up. Well, I thought I was seeing things because the next time it fully lite up. Well a few days later it did it again! Now at 62xxx miles.....no warranty. BAD MAZDA, no cookie!
Justins6s is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 23 (permalink) Old 07-16-2007, 08:05 PM
Registered User
 
Coop's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Fredericksburg, Virginia
Posts: 141
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to Coop
Quote:
Dealer has to order the part for this, so now I wait [/b]
did they tell you what it was or what caused it?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



2003 Onyx Black 6i : Laundry List of Mods <<<Traded>>>

2003 Speed Yellow 6i : Turboed <<<Go Fuck Your Mother>>>
Coop is offline  
post #13 of 23 (permalink) Old 07-16-2007, 10:00 PM
Registered User
 
Bigbaddad's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Kalihi Prefecture
Posts: 2,736
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 53
Thanked 13 Times in 11 Posts
Groans: 1
Groaned at 3 Times in 3 Posts
iTrader: 0 reviews
Lack of milk & cookies!
j/k
My display has been working fine, so far. I also changed to the Metra II, and still no problems..........so far!

---Aloha

大きく悪いお父さんのガレージ
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Where 'fix' doesn't always mean 'repair'
*Spare parts available*
Bigbaddad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 23 (permalink) Old 07-16-2007, 11:03 PM
Registered User
 
mlewis914's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lindenhurst, IL
Posts: 695
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Quote:
Never had any problems with mine yet, knock on wood.[/b]
I cursed myself because now mine is all screwy.

2004 S Sport Wagon, Silver, Black leather, Kenwood H/U, 2 12" Solo Classics, Fosgate bd500.1 mono amp.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mlewis914 is offline  
post #15 of 23 (permalink) Old 07-18-2007, 03:15 PM
Learners License
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
I have the same problem however I think it has something to do with the connection because if you apply pressure to the top of the display or even press on the screen with moderate pressure it will fill in the missing pixels. The unit itself is "loosened" its not having enough pressure put on it from the chassis at least thats what I could see anyway. I was going to try and take it out however I couldn&#39;t figure out how to get behind the console to check on the actual wiring. Any tips?
bobkornog is offline  
post #16 of 23 (permalink) Old 07-19-2007, 01:36 AM
Registered User
 
wpsr2005111's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: San Antonio, TX
Posts: 95
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
I had the same issue. My car sits in the hot sun all day, while I am in class. When you turn it over, the entire display is all red and nothing comes on. After 20-30 minutes of driving around, it comes back. Haven&#39;t taken it in yet, but will sometime soon.
wpsr2005111 is offline  
post #17 of 23 (permalink) Old 07-19-2007, 01:52 AM
Learners License
 
Join Date: Jan 2005
Location: Sacramento, CA
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Mine went in for this yesterday. New display is on order and should be here next week. Mine had been fine for over 2 years, then over the last couple months I went from 1 to 2 to 3 columns that are dead intermittantly. I happened to have 2 our when I pulled into the dealer so he just looked in, said "Yep it&#39;s broken... we&#39;ll have to replace the display" and that was pretty much it.

Hopefully the new display will be better since another 2 years will have me out of warranty.

sacto6 is offline  
post #18 of 23 (permalink) Old 07-20-2007, 02:31 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: California
Posts: 123
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Interesting. Just did a search and found this post. I&#39;m having the same exact problem. Guess it&#39;s time to call the dealer.

2005 6s, steel gray, ATX . . .
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
. . . Mazdaspeed CAI, Mazdaspeed hatch springs, Bilstein HD shocks, optimized throttle body, Rota Torque
slopo is offline  
post #19 of 23 (permalink) Old 07-20-2007, 09:17 PM
Registered User
 
Coop's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Fredericksburg, Virginia
Posts: 141
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to Coop
do you know how much it is going to cost you to get it replaced?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



2003 Onyx Black 6i : Laundry List of Mods <<<Traded>>>

2003 Speed Yellow 6i : Turboed <<<Go Fuck Your Mother>>>
Coop is offline  
post #20 of 23 (permalink) Old 08-20-2007, 03:10 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Quote:
do you know how much it is going to cost you to get it replaced?[/b]

$363 CDN for the part at Mazda...brutal. A 22" LCD monitor costs as much. I will be looking at junkyards but the one I found was $250 CDN so also bruta. Will keep on looking...did anyone ever managed to get it fixed somehow?

2004 Mazda 6 V6 sedan, MTX
frytek is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome