Urgent: Installing Gauge Overlays - Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 12-24-2006, 02:24 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hamilton, ON
Posts: 2,538
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
So I'm doing this mod right now but the problem is that I only see two black wires with red stripe and pink stripe but I can't find a perfect black grounding wire. So I'm not sure which one should I tap into.

Any help is appreciated. Thanks.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
king_lam925 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 12-24-2006, 03:09 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hamilton, ON
Posts: 2,538
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Please...it's getting dark right now.

Everyone is out for Christmas already?
I'm going out soon as well.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
king_lam925 is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 12-24-2006, 03:40 PM
Registered User
 
redfire6i's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: McDonough, GA
Posts: 254
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 1 reviews
Send a message via AIM to redfire6i
You should be able to ground it to anything, if you can find a ground wire for whatever reason, just run a wire to a radio support or something, if you have a multimeter just check different spots for a good ground...Should be easy to find a ground wire though


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
redfire6i is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 12-24-2006, 05:18 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hamilton, ON
Posts: 2,538
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Okay I tried. And I'm sure I taped the red wire into the light green wire with red stripe but it won't light up for some reason...
I&#39;m so pissed, I&#39;m gonna drive the car w/o gauge reading but I guess I can tell how fast the car is going by looking at the needles... <_<


Did you guys tap your wires to the turn signal&#39;s power source and solid ground? cuz I found the exact wires that I want...

I just tapped the red wire to the (green & red) wire of the gauge cluster. I don&#39;t know if I&#39;m doing it right. I checked out the How-to pictures and I&#39;m sure that&#39;s the right place.

Any help?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
king_lam925 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 12-25-2006, 08:55 AM
Registered User
 
Iluv2zmzm's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Berwicks, Maine
Posts: 2,536
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Groans: 1
Groaned at 8 Times in 1 Post
iTrader: 0 reviews
http://forum.mazda6club.com/index.php?show...=gauge+overlays

not sure if this helps

good luck


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Iluv2zmzm is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 12-25-2006, 05:45 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hamilton, ON
Posts: 2,538
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
^^^I followed the exact how-to to do the mod. Plus I checked out other threads before I did my own.

I&#39;ll get some pictures tomorrow so that you guys can point out what the problem is.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
king_lam925 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome