HID issue. - Page 4 - Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #31 of 41 (permalink) Old 11-22-2005, 01:55 AM
Registered User
 
AzMz6's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,951
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to AzMz6 Send a message via MSN to AzMz6
i ordered mine on the 14th from rpm and recieved them on the 18th. now just need the time to put them in. as i spent the whole weekend changing out a buddys engine in his p5.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

a 2003 SVT Mustang Cobra also is sitting in my garage....
AzMz6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 41 (permalink) Old 11-22-2005, 11:19 AM
Registered User
 
HedsIc's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: West Des Moines, Iowa
Posts: 2,828
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via Yahoo to HedsIc
I noticed with mine if I shut my car off but leave my headlights on then start my car up again with the headlights already turned on. The passenger side flickers as it starts then gos off. I have to shut off my headlights then turn them back on to get them both to be on. that is the only time it does it though is if I already have my lights on and I start my car. which i don't do often anyways.....
I orderd mine through xenonking.com , Shipping was $20. but i recieved the order less then 12 hours later from Cali to Iowa. I spent $300 something for everything (shipping included)

Hopefully i won't have to see how there exchange policy's go LOL.
HedsIc is offline  
post #33 of 41 (permalink) Old 11-22-2005, 11:28 AM Thread Starter
Registered User
 
zxc1104's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: michigan
Posts: 1,479
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to zxc1104 Send a message via MSN to zxc1104 Send a message via Yahoo to zxc1104
Quote:
Originally posted by AzMz6@Nov 22 2005, 02:55 AM
i ordered mine on the 14th from rpm and recieved them on the 18th. now just need the time to put them in. as i spent the whole weekend changing out a buddys engine in his p5.
[snapback]562532[/snapback]
wow. i ordered my last week (tuesday) and i still haven't got any response or any status on it


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
zxc1104 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #34 of 41 (permalink) Old 11-23-2005, 02:27 AM
Registered User
 
HowyKaos's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Loma Linda, CA / UCLA
Posts: 304
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
i just installed my xtec 5000k, they are absolutely awesome, no jiggling problem at all, just a lil complication when i was mounting the ballast--the wires were too short at some mounting locations. but the ballasts work great, a lil flicker of pink/purple in the first 2 seconds of warm up, but it is....amazing.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
HowyKaos is offline  
post #35 of 41 (permalink) Old 11-23-2005, 03:16 AM Thread Starter
Registered User
 
zxc1104's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: michigan
Posts: 1,479
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to zxc1104 Send a message via MSN to zxc1104 Send a message via Yahoo to zxc1104
Quote:
Originally posted by HowyKaos@Nov 23 2005, 03:27 AM
i just installed my xtec 5000k, they are absolutely awesome, no jiggling problem at all, just a lil complication when i was mounting the ballast--the wires were too short at some mounting locations.* but the ballasts work great, a lil flicker of pink/purple in the first 2 seconds of warm up, but it is....amazing.
[snapback]563189[/snapback]
mine were like that at first... it was after like the month or so... when it started...


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
zxc1104 is offline  
post #36 of 41 (permalink) Old 11-25-2005, 01:36 PM Thread Starter
Registered User
 
zxc1104's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: michigan
Posts: 1,479
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to zxc1104 Send a message via MSN to zxc1104 Send a message via Yahoo to zxc1104
hmm... i got an email saying that they are checking up on it, but nothing else...

how long does it take for a customer to receive a warranty ballast? common now...


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
zxc1104 is offline  
post #37 of 41 (permalink) Old 11-26-2005, 12:03 AM Thread Starter
Registered User
 
zxc1104's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: michigan
Posts: 1,479
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to zxc1104 Send a message via MSN to zxc1104 Send a message via Yahoo to zxc1104
GRR! XENONDEPOT! UPDATE PLZ!!!

this snow is killin' me


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
zxc1104 is offline  
post #38 of 41 (permalink) Old 11-28-2005, 05:02 PM Thread Starter
Registered User
 
zxc1104's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: michigan
Posts: 1,479
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to zxc1104 Send a message via MSN to zxc1104 Send a message via Yahoo to zxc1104
did XenonDepot shut down or something?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
zxc1104 is offline  
post #39 of 41 (permalink) Old 12-12-2005, 01:41 PM Thread Starter
Registered User
 
zxc1104's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: michigan
Posts: 1,479
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to zxc1104 Send a message via MSN to zxc1104 Send a message via Yahoo to zxc1104
XENON DEPOT! where is my warranty ballasts :grr


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
zxc1104 is offline  
post #40 of 41 (permalink) Old 12-12-2005, 02:08 PM
Registered User
 
AzMz6's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,951
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to AzMz6 Send a message via MSN to AzMz6
wow. thats hurting. glad i went with rpm...


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

a 2003 SVT Mustang Cobra also is sitting in my garage....
AzMz6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome