Integrated fog light keeps burning out - Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 06-06-2005, 08:23 AM Thread Starter
Registered User
 
nilsenm's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Rockaway, NJ
Posts: 221
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Has anyone had any problems with their integrated fog lights burning out. I'm on my second set of bulbs and they look like they are dimming all ready. I had this problem a couple of months ago also. i want to bring it to the dealership but i just installed fog lights and they will probably blame it on that. any one have any ideas how I can check this? i was going to buy xtreme white h3 bulbs but i dont want to waste the money if they are just going to burn out again.
nilsenm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 06-06-2005, 09:47 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: New York City
Posts: 533
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
did you replace the bulbs with regular bulbs the first time? If not you sure you running the same watts? Did this problem start after the fogs or before? The delear can try to blame your fogs but they need to prove it to you. I know dealers are dicks trust me i know this all to well.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Fully working LCD Display
r1labs is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 06-06-2005, 10:49 AM Thread Starter
Registered User
 
nilsenm's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Rockaway, NJ
Posts: 221
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Quote:
Originally posted by r1labs@Jun 6 2005, 09:47 AM
did you replace the bulbs with regular bulbs the first time?* If not you sure you running the same watts?* Did this problem start after the fogs or before?* The delear can try to blame your fogs but they need to prove it to you. I know dealers are dicks trust me i know this all to well.
[snapback]425334[/snapback]
i was thinking that too, but i used 55 watts. is that the same? this problem started before the fogs were installed but came again after. i wired the fogs into the drivers side head lights and that is the side with the fog problem. Could i have done somethign to cause it to burn out.
nilsenm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 06-06-2005, 06:16 PM Thread Starter
Registered User
 
nilsenm's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Rockaway, NJ
Posts: 221
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Quote:
Originally posted by nilsenm@Jun 6 2005, 10:49 AM
i was thinking that too, but i used 55 watts.* is that the same?* this problem started before the fogs were installed but came again after.* i wired the fogs into the drivers side head lights and that is the side with the fog problem.* Could i have done somethign to cause it to burn out.
[snapback]425388[/snapback]
nilsenm is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 06-06-2005, 08:24 PM
Registered User
 
Hoosteen's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Manhattan NY Beeyatch!
Posts: 2,436
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
make sure you're not touching the bulb with your fingers when installing it.... the oils will heat up the bulb and burst it.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Hoosteen is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 06-07-2005, 10:45 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
I am on my way to the dealership as we speak. I was going to make a new post and then saw this one about my very issue! I am on my 3rd set of bulbs in 4 months. They have run every test and checked all the wiring and they can not find anything. They keep chalking it up as bad bulbs, etc but something else has to be wrong.... I am sick of taking time off of work and shit to get these bulbs replaced.

Anyone know of anything that is going on? Ugh, this is so annoying.

Mike
crazyflash4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome