Fog lights on sport pkg not working - Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-14-2004, 01:29 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 290
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
Fog lights on sport pkg not working

I need some help before I will take it to the dealer.

I did replaced all stock bulbs on my 03 M6S (sport package)
H1 in low and high beam work great but H3 only worked for a day and both went dead at the same time.
Low and High beam are working and H3 fogs are not, I checked the fuse for fog's and it was OK I still replaced it with the same value, today I tried swaping the not working bulbs and new bulbs did not work either.
So if it is not the fuse or bulb what can it be?



M6Ser is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome