Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum

Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum (https://forum.mazda6club.com/)
-   In Car Electronics (https://forum.mazda6club.com/276-car-electronics/)
-   -   Aftermarket Stereo W/ Factory Camera (https://forum.mazda6club.com/car-electronics/436274-aftermarket-stereo-w-factory-camera.html)

coopdiggitymofo 07-28-2018 12:04 PM

Aftermarket Stereo W/ Factory Camera
 
Has anyone had any issues using their stock backup camera with an aftermarket head unit? I have a 2012 GT, and replaced the factory navigation head unit with an Eonon Android head unit, along with a Metra AX-MAZCAM harness with a step-down (12v-6v) converter like you're supposed to. The video worked at first, and now it doesn't seem to send the proper signal most of the time. I have done everything from reading the wires and disconnecting/reconnecting the wires in the proper places. Not sure where the break in signal is happening. When I put the car in reverse, it's just a black image with a "!" due to no video signal. Anyone have issues like this? Trying to avoid paying another $40 for an Eonon camera, but I may have to.


All times are GMT -4. The time now is 03:28 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome