ABS System 1st generation - Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 01-14-2013, 06:43 PM Thread Starter
Learners License
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
iTrader: 0 reviews
ABS System 1st generation

Hey ,
ABS kicks in at low speed sporadically.......just bofore stopping..new discs and pads all round about 3000 m.ago ....? any ideas ...thanks
Dmob is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-14-2013, 06:50 PM
100% CANUCK

 
Mr.Smoke's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Kitchener, ON Canada
Posts: 7,584
Mentioned: 359 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 1294 Post(s)
Thanks: 1,642
Thanked 1,524 Times in 1,204 Posts
Groans: 1
Groaned at 8 Times in 8 Posts
iTrader: 0 reviews
Faulty ABS sensor possibly.


Sent from my iPhone using AutoGuide.com Free App


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
---
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
---
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
---
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mr.Smoke is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-17-2013, 01:45 PM
Mazda Guru
 
SonicNutrition's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bristol, CT
Posts: 3,770
Mentioned: 158 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 699 Post(s)
Thanks: 3,001
Thanked 921 Times in 661 Posts
Groans: 170
Groaned at 15 Times in 15 Posts
iTrader: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Dmob View Post
Hey ,
ABS kicks in at low speed sporadically.......just bofore stopping..new discs and pads all round about 3000 m.ago ....? any ideas ...thanks

Smokes got you on this one. Its the most common of issues with all cars. It could also be the indicator ring that the sensor reads.
SonicNutrition is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome