Formatting issues, especially <P> - Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 (permalink) Old 05-31-2017, 08:42 PM Thread Starter
Registered User
 
MazdaRex's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: Colorado
Posts: 82
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Garage
iTrader: 0 reviews
Formatting issues, especially <P>

Hi - looking for some help. In the past month or so, I've started to have problems with the formatting in my posts. Is this user error? I can type a post in either the Quick Reply or Go Advanced and everything looks fine. When I hit Preview or Post, it comes out all in one paragraph. I've tried multiple spaces, etc., to no avail. I'm not aware of changing any settings, but HTML code is off and no apparent option to turn it on or off. Using Firefox 53.0.3. This does not happen with any other of several forums I am on. Windows7 on a desktop. Open to suggestions for troubleshooting and resolution. Thank you!

-
MazdaRex is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 06-01-2017, 01:38 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,303
Mentioned: 21 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Thanks: 6
Thanked 188 Times in 43 Posts
Groans: 0
Groaned at 1 Time in 1 Post
Garage
iTrader: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by MazdaRex View Post
Hi - looking for some help. In the past month or so, I've started to have problems with the formatting in my posts. Is this user error? I can type a post in either the Quick Reply or Go Advanced and everything looks fine. When I hit Preview or Post, it comes out all in one paragraph. I've tried multiple spaces, etc., to no avail. I'm not aware of changing any settings, but HTML code is off and no apparent option to turn it on or off. Using Firefox 53.0.3. This does not happen with any other of several forums I am on. Windows7 on a desktop. Open to suggestions for troubleshooting and resolution. Thank you!
@MazdaRex

Are you using any ad blockers or pop up blockers?

If so can you try disabling them or white listing our URL?
VerticalScope.com

Jeff M


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Administrator is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 06-01-2017, 10:51 PM Thread Starter
Registered User
 
MazdaRex's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: Colorado
Posts: 82
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Garage
iTrader: 0 reviews
Hello Jeff,
Thanks for your help and response.
I normally use:
Adblock Plus
IObit Surfing and Ad Protection
uBlock Origin

Just disabled them all for this post. No apparent options for setup to Whitelist.

Let's see what happens...

-
MazdaRex is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 8 (permalink) Old 06-01-2017, 10:52 PM Thread Starter
Registered User
 
MazdaRex's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: Colorado
Posts: 82
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Garage
iTrader: 0 reviews
As you can see, it worked fine.

This one is with AdBlock Plus enabled, the other two disabled.

-
MazdaRex is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 06-01-2017, 10:53 PM Thread Starter
Registered User
 
MazdaRex's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: Colorado
Posts: 82
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Garage
iTrader: 0 reviews
And this one is with AdBlock Plus still enabled...

And IObit re-enabled.

-
MazdaRex is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 06-01-2017, 11:00 PM Thread Starter
Registered User
 
MazdaRex's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: Colorado
Posts: 82
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Garage
iTrader: 0 reviews
Yes, I've confirmed the issue is the uBlock Origin.

Jeff, thanks for the suggestions. Never in a million years would I have concluded it was the Ad Blocker.

All hail Admin Jeff!

-
MazdaRex is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 06-02-2017, 07:29 AM
Registered User
 
b1lk1's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Lindsay, Ontario
Posts: 747
Mentioned: 15 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 214 Post(s)
Thanks: 22
Thanked 67 Times in 64 Posts
Groans: 17
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Garage
iTrader: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by MazdaRex View Post
Yes, I've confirmed the issue is the uBlock Origin.

Jeff, thanks for the suggestions. Never in a million years would I have concluded it was the Ad Blocker.

All hail Admin Jeff!
Yup, I have had the same problem, I assumed it was U Block, I was just too lazy to fix it until today.

Ad Block Plus for the MF WIN!!!

2004 Mazda 6s 3.0 5dr. never ending money vacuum project:
CP-E headers w/catted mid + Magnaflow carback/AEM CAI/3.7L TB/Speed6 springs/RX-8 wheels
AWR 70D Enginemount/CP-E Dogbone/Custom urethane stock trans mount
Ralco shortshifter/Bose w/Auxmod/sharkfin antenna/lots of little things...
b1lk1 is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 06-02-2017, 11:54 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,303
Mentioned: 21 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Thanks: 6
Thanked 188 Times in 43 Posts
Groans: 0
Groaned at 1 Time in 1 Post
Garage
iTrader: 0 reviews
Glad to hear it's working for you guys

kevin


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda 6 Forums : Mazda 6 Forum / Mazda Atenza Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome